onsdag 25. august 2010

Förgät mig ej!



Skisseboden har inspirert meg til å lage et vintagekort på sin utfordring #7. Ei fin skisse, som fikk meg til å lage dette kortet med ark og blomster fra min kjære änglemamma Eva på Ljuva änglar i Sverige!
Vintagebildet er fra Pretty Vintage. (så nydelig!!!!)

lørdag 21. august 2010

Tim Burton møter Pippi Power




Har du sett noe så inspirerende og kult????

Vi i ScrappeHuset vil gi dere en skikkelig kul utfordring. Vi vil at du skal scrappe i herlig Tim Burton-stil! "Hæ, Tim Burthvem?!", tenker du kanskje.

Her får du en hjelpende hånd. Tim Burton - verdens mest helsprøe, geniale og fantasifulle filmregissør. Han står bak filmer som: Edward Saksehånd, The Nightmare Before Christmas, Corpse Bride, Sleepy Hollow, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, Coraline, Batman, Planet of the Apes, Charlie og sjokoladefabrikken og Alice i eventyrland, for å nevne noen kjente.

Bare ta en titt inn i Huset, og bli inspirert av hans utrolige kreative verden.

Det har vi blitt - og her kommer mitt resultat - en ArtJournalside denne gang.
Jeg har lest "Pippi Power" av Gitte Jørgensen i sommer (oppfordrer alle til å gjøre det samme)! Fantastisk inspirerende om å gjøre noe med det du drømmer om! Neste helg skal jeg på Pippi Power-kurs også!!! Så denne siden er inspirert av både Pippi og Tim!! (Tror kanskje de er litt like...)

Litt nærmere for detaljer!

Hvis du synes dette ser kult ut og har lyst til å lære litt om ArtJournal, har du mulighet til å bli med på kurset mitt i Trondheim 11.september, på Trøndersaksa.

torsdag 19. august 2010

Ekte tømmermenn...


Vi som er beboere i Scrappehuset synes det er gøy å gå ut iblant. Og da beveger vi oss rundt i andre forumer og utfordringsblogger, og delta der fra tid til annen. Vi har allerede hatt ei runde hvor vi lagde vintagekort, og denne gangen deltok vi på Skiss'o'mania hos scrapping.no

Skisser er alltid gøy å scrappe, for utfallene blir aldri like uansett, og slik så skissen ut.



Og slik ble min løsning;



Ingen vet hvor haren hopper, ingen vet hvor scrappehuset stopper, så her er det bare å følge med videre, for plutselig har vi tatt enda ei utfordring et annet sted, en annen gang :o)

onsdag 18. august 2010

Kort med blomst


Da har jeg prøvd meg på litt blomsterlaging, og det ble et lite kort av dette! Det er mange bursdager og bestillingskort går det også i. Dette var morsomt - så det blir nok flere slike blomsterkort!


Ellers så er jeg litt stolt over å ha blitt en av favorittene på Vintage utfording med mitt "Scrappehuset strekker seg litt lenger"-kort!!! Tusen takk!!

torsdag 12. august 2010

Bakside-doily!


Har du lest Scrappehusets artikkel om Doily? Jeg måtte bare prøve meg - for dette så så kult ut. Og jeg har masse rester og annet stæsj jeg gjerne ville bruke opp!

Jeg er jo igang med sommerferiealbum - så dette passet jo helt supert som en baksidedekorasjon. Se bare her;

Nå gleder jeg meg stort til morgendagens treff hos Screppa. Da skal jeg produsere sommerminner!!!

tirsdag 10. august 2010

Tellemester

Denne LOen er ut fra Skissedilla#72. Ei flott skisse som jeg bare måtte prøve meg på!

Med nyinnkjøpt ark til 70% avslag lå inspirasjonen klar. Og LOen om tellemesteren ble til.



Sondre er en kløpper med tall, og på sommerfesten i barnehagen var han helt rå da foreldre kjøpte mange kakestykker i slengen. Full kontroll på beløpet og hva de skulle ha igjen av penger! Klar for skole??? ja - helt klart!

mandag 9. august 2010

sketchy colors #33

Jeg fikk brukt skissen inne hos Sketchy Colors når jeg lagde denne LOen til min nieses datter. Dette er nemlig hunden deres, og den er en liten prinsesse :0)




Jeg bruker å lage slike LOer til bursdagsgave og julgave:0)

søndag 8. august 2010

"Scrappehuset strekker seg litt lengre"

En helt ny post i Huset er: "ScrappeHuset strekker seg litt lengre"!!:) Dette er noe som dukker opp innimellom og helt uten noen fast dato.

Rett og slett en måte vi jentene kan utfordre oss selv litt ekstra på:)

En ting er sikkert: Ingen av oss er kortlagere (vi lager kort, men scrapper helst...) Da sier det seg selv hva vår utfordring blir: LAG KORT!!!

Vi ble enige om at vi alle skulle slenge oss med på utfordringen som er inne hos VINTAGE UTFORDRING: Bruk blomster - og selvfølgelig scrappe vintage da:)

Vi la på et kriterie til for oss, vi måtte alle bruke et av de nydelige bildene som PRETTY VINTAGE har sponset oss med.

Her er mitt kort!




Materialliste:
Bilde fra Pretty Vintage
Mønsterark fra Petternscape og SassaFras
Kartong fra HobbyKunst Norge
Bånd, tekststempel og perler fra Inkido
Blomst fra Prima
Bling fra KortHobby.
Gluedots

lørdag 7. august 2010

Å bli inspirert...

... av sine venner er virkelig et privilegium!
Forrige dagen fikk jeg DETTE nydelige lille kortet fra Hege. Det var bare så søtt og hærlig at inspirasjonen var et faktum! Slikt et kort MÅTTE jeg bare prøve meg på!
Og sånn ble mitt;




Arkene er fra Pion design, stempelet er fra Inkido, bånd og blomster har jeg også fått fra Ljuvla Änglar. Så dette er et lite inspirasjonsbidrag til Eva sin blogg også!
Takk Hege for inspirasjon!

mandag 2. august 2010

Bruktdag hos Screppa!

Lørdag 14.august - på selveste Martnas lørdagen - blir det BRUKTDAG hos Screppa! Screppa holder hus i Kirkegata 8 i Steinkjer. (Rett over for café Madam Brix.)


Jeg holder åpent fra kl.11.00 - 14.00. Da kan DU komme og selge/bytte scrappesaker du har for mye av, eller titte innom for å se!!! Ta med deg det du vil, og så sitter vi der det er plass.

Det er åpent for alle - og du kan komme når du vil. Døra er åpen!!

Ta gjerne med deg;
* det du vil selge/bytte
* vekslepenger kan være lurt
* en venn :0) (spre det glade budskap!!)

Veldig fint om du kan gi meg et lite hint om du har noe å selge.(enten i innlegget her, sms 45452068, mail; screppa@gmail.com eller direkte)

Hvis du skal innom for å kjøpe eller se, trenger du ikke å "melde" deg på:0)

Hadde det ikke vært kjekt å fått ryddet litt opp i sakene?
Nå har du en gylden anledning:0)

Velkommen til Bruktdag lørdag 14.august kl.11-14!!!

søndag 1. august 2010

You say it best...

Ny måned og ny utfordring på Scrappehuset!

Ute i blogg og forumsverden ser vi at mange lar seg inspirere av sanger og musikk. Vi har ikke planer om hverken å kopiere "Scrapping the Music" eller ta dette geniale konseptet inn i Huset, men vi har så lyst til å starte august med sang og glede!!! Det skal danses på bordet og vi skal virkelig hylle det nye "året"! Ny start på skole, barnehage og jobb! Tilbake til de gode rutinene igjen - og vi er fyllt med glød og iver etter en deilig ferie :0)

Det er alltid noen sanger som betyr litt mer for oss. Kanskje synger du alltid "Når Trollmor har lagt sine 11 små troll" til lille vennen ved senga? Eller har du en spesiell sang du fikk ditt 1.kyss til?, eller en sang som du forbinder med noen...

La deg inspirere av denne sangen, og lag noe! Kort, LO eller noe annet kjekt! Bruk en strofe eller ord som tittel, scrapp stemningen sangen gir deg... La deg bli inspirert av musikkens verden - og vær kreativ!!

Lykke til!

Premien er sponset av Pretty Vintage!!! Dette er skikkelig eksklusive ark!!



Jeg har brukt ark og bokstaver sponset av ScrapShop denne gangen, litt mist og de gule bokstavene er sponset av Studio Calico.