fredag 26. juni 2009

Weddingbox

Jeg skal i noen bryllup i sommer, så denne utfordringa hos Sukkersøtt passet helt supert. Her er en eske hvor brudeparet kan gjemme små minner fra dagen. Det er en skoeske jeg har pyntet side og topp på! Her er det plass til kort, strømpebånd, bordkort osv...



This is a box for memories from the weddingday! I'm going to 2 weddings this summer, and one of them gets this:0) There is one challenge on Sukkersøtt, and it made me make this box!


onsdag 24. juni 2009

Pencillines-suprise

Ta en titt her da....
Jeg er i sjokk! Men utrolig koselig!!!

Look at this shocking news

Vintag{e}

Nå er det bare 2 dager igjen av barnehagelivet...som foreldre og barn, iallefall... Minstemann er klar for skolen, og etter 5 år i samme barnehage er det virkelig på sin plass med gave til de fantastiske menneskene i barnehagen vår!!
Jeg har laget et veggbilde til styrer og det øvrige personalet! En liten takk til hverdagsenglene!!!


De på Sondres avdelig får litt voksenbrus med en vintag{e} på. På baksiden på tagene står det en hilsen fra Sondre! Litt koselig, synes jeg da! Jeg hadde iallefall satt pris på om noen av "mine" barn i barnehagen hadde gitt meg noe slikt:0)




Kanskje denne kan komme inn under vintageutfordringa på Scrappehuset???.

This things are gifts to the angels in my kids kindergarden! He has 2 days left... then - ready for schoole!!!

mandag 22. juni 2009

Blogcandy for you!

Hurra!!!!
Jeg har over 40000 treff på bloggen min, og det er snart ferie!!!
Det er jammen to fine grunner til å ha en blogg-godteri her!
Det du skal gjøre for å ha muligheten til å vinne, er:
* å lage en link eller et innlegg om dette i bloggen din
* legg igjen en kommentar her -

så er du med i trekningen!
PS: Jeg kommer også til å trekke en candy fra mine følgere også:0)

Jeg kommer til å trekke denne 14.juli.
Lykke til alle sammen!!



Hurray!!
I have got more than 40000 hits on my blog, and it's vacationtime!! Two good reasons to celebrate!!

To win this blog candy you have to do this:
*Write about my blog candy on your blog.
*Leave a comment and your name on this post.

I will also draw one of my followers who will get a small prize...

You have until July 14.

søndag 21. juni 2009

VAKKER...

Denne LOen laget jeg også på fredagens treff. Bare en liten finish på den nå i dag, så ble den helt ferdig. Denne er til STM sin bonusoppgave hvor ordet var "Vakker". Bildet har min 6 år gamle gutt tatt, forran byens vakre tulipanbedd.


This LO is for the challenge on STM sin bonusoppgave. The word was beautiful (in norwegian). My 6 year old boy has taken this picture. i think he had made a good shoot!

xox



1-2-3-scrap har en lag på lag-utfordring gående. Og jeg lagde denne LOen på fredag på scrappetreffet. Her har jeg brukt 5 mønsterark, 2 kartonger, blomster, knapper, blonder, tyll og bånd, bølgepapp, blader, stempelsverte, glimmermist(vises litt dårlig) og maling.
En LO jeg virkelig har kost meg med å lage!

fredag 19. juni 2009

Veggbilde og candyteezer



Her er to veggbilder som jeg hadde kurs på forrige søndag. Inspirasjonen har jeg hentet hos Annes PaperFun. Hun lager utrolig vakre veggbilder! Så takk for inspirasjon. Disse er utrolig artige å lage, og en veldig flott gave!



På mandag kommer det litt blogg-godteri her i min blogg. Jeg har rundet 40000 på counteren min, og jeg er så takknemlig for alle kommentarer jeg får her inne! De betyr masse for meg!! Så kom tilbake på mandag!!!

This is some wallpictures I made for my cource last Sunday. Anne is my great inspiration!!!
And if you want some candy - you have to come back at Monday. I'm celebrating over 40000 hits, and thanks to all of your great comments! Love them all!

torsdag 18. juni 2009

Til min mann og beste venn!

Her er en montasje av noen LOer jeg har laget til min kjære! Vi har bryllupsdag i dag:0)


(klikk på montasjen så blir det lettere å se LOene)

Jeg elsker deg over alt på jord - og jeg så utrolig heldig som har deg!!!

To day is our weddinganniversary. It's been 4 years, but I have known my husband in 23 years... He is my best friend!

7 år- og kjempesøt

Etter en fin skisse på denne ukas runde på Skiss-o-Mania, ble denne LOen laget. Jeg lagde faktisk 2 etter denne skissen, men klarte ikke helt å bestemme meg for hvem jeg skulle levere. Men det ble denne:0) Det var jevnt i denne gruppa, men jeg ble nr 3 (av 3...)
Har brukt noen "gamle" bilder av min største gutt.
Jeg har tegnet sirkelarket med ProMarkers (bakerste grønne). Ellers div resteark og kakeserviett.
Tusen takk for utrolig koselige og oppbyggende kommentarer jeg får! Betyr utrolig mye!!! Takk TAKK!!!!!

tirsdag 16. juni 2009

Prima flowers

Her kommer min Lo til skisseutfordringa på "Scrapping i hjertet" runde 10, hos Scraphaugen.

Disse flotte menneskene er helt Prima! Hver og en av de! Og fortjener virkelig en LO! Tusen takk for ei hærlig uke i Harstad med dere!!! klems

søndag 14. juni 2009

Du er den beste

I uke 23 på Skiss-O-Mania lagde jeg denne LOen. Jeg måtte bare prøve den fine skissa den uka - det er heller skjelden at jeg kaster meg med på denne utfordringa. Og da var det ekstra arti å komme på 3.plass! Tusen takk for alle stemmene jeg fikk!!!

Jeg har laget bakgrunnsarket selv med Gesso, avispapir, maling og bobleplast. Heklekanten rundt har jeg heklet med lilla bomullsgarn jeg hadde liggende. Må holde på med noe kreativt når jeg ser/hører fotballkamper på tv'n også.




Poppet innom Papirgleder akkurat - og der hadde jeg blitt valgt ut til papirgleder der med denne LOen! Så gøy!! Tusen takk Beate!
"Jeg har valgt denne flotte LOen av Screppa - Torill til vårens siste papirglede. Synest virkelig denne fortjente en plass her. Jeg ble veldig imponert over heklekanten rundt, vannvittig kreativt og flott!! I tillegg så er det også brukt både gesso, maling, bobleplast og avispapir, noe som inspirerer de aller aller fleste.
I tillegg så synest jeg fargevalget er spennende til temaet bryllup. Det ble veldig flott."

Beate

fredag 12. juni 2009

"Komf." - runde 10 i Scrapping i hjertet

Da er vi kommet til runde 10 i Scraping i hjertet, på Scraphaugen. den ene oppgaven skulle vi bruke bølgepapp og fargene blå og orange. Jeg har malt med gesso og klæsjet en serviett oppå der igjen, så dandert litt div oppå det igjen. En skikkelig lag på lag-LO. Det ble kanskje litt mye, men men. Iallefall ikke en Clean&simpel...

Bildene er fra en fotoshoot med Simon i Harstad. På hans konfirmasjonsdag. Jeg var litt lei sånne stive oppstilte bilder, så da måtte tante leke litt:0)

torsdag 11. juni 2009

Ligne på deg selv

Scrapping the music har de ny sang igjen. Denne gangen er det "Flink". Jeg har hentet ut noen ord ganske langt ute i sangen - "ligne på deg selv". En viktig ting! At uansett om man er lik mamman eller pappan, så ligner man mest på seg selv:0)
Her er altså min LO til sang #12.

tirsdag 9. juni 2009

Når enden er god...

- og da snakker vi ikke om "enden" som i rumpa...
Men jeg tror at alt går bra til sist. Man må vel bare ta noen runder først, hvis ting er litt vanskelig. Jeg har laget en AJ-side her jeg.
Jeg var på et lite jentetreff hvor vi kosa oss med gesso og maling. Skikkelig klin og klæsj! Og utrolig arti! Jeg fikk laget 3 bakgrunner faktisk, og de kommer vel her etterhvert - men denne røde ble til en AJ-side. (kanskje flere faktisk)



"Ikke så galt at det er godt for noe!!!"

lørdag 6. juni 2009

Scrapping i hjertet #9

Denne LOen er til stasje-oppgaven i denne runden av Scrapping i hjertet hos Scraphaugen. Vi skulle bruke de 3 B-ene; blomster, bling og bånd/blonde. Har prøvd det her, da. Med bildet av min flotte brudebukett. Kjekt å mimre litt denne flotte dagen


Og her kommer min løsning på skisseutfordringa. Egentlig en dobbelside, men jeg har prøvd å krympet den slik at det ble en side... Har brukt de hærlige arkene fra "3 bugs in a rug" som jeg fikk fra Eva, her også! de finner du i nettbutikken til Ljuva Änglar.



The first LO is for the challenge where we had to use flowers, bling and laces/ribbon. And the next LO is for a sketch-challenge.
I have used the lovely papers from "3 bugs in a rug". I just love them!! You can find them at Ljuvliga Änglars shop!

Thanks for looking, and I love your comments!!

Min norske favorittscrapper har godteri!!

Ta en titt her og du vil finne min favorittscrapper i Norge! Ikke bare er hun utrolig flink til det hun gjør, men hun tar seg tid til å titte innom min blogg og legger igjen utrolig koselige kommentarer! Det betyr så masse for alle å få koselige kommentarer på sitt arbeid! Hun feirer iallefall at hun har blogget i 1 år og har over 90.000 treff!!! GRATTIS!!!
Anne Kristine - klart jeg blir med på din flotte "candy"



Du har inntil 21.juni med å bli med!!

onsdag 3. juni 2009

Pencillines #137

Pencillines has so great sketches, and this one I had to try!
I have used papers from Fiskars/Kimberly Poloson, that I have resived as a kit from Ljuva Änglar.
The story for this LO, is my youngest boy's thoughts about his grandfathers death. He said to me: " now grandfather is a blue butterfly...." I think that was a realy great thought.

Forsinka "ScRapp"

ScrappeMania har en utfordring hvor vi skal "ScRappe" en utvalgt medscrapper. Denne gangen var det Nora sin LO vi skulle lifte. Jeg ble litt for sein til fristen, men jeg fikk iallefall scrappen en LO...
denne er til guttas album, så den er på 9x9 inch.

mandag 1. juni 2009

Gul som sola

StampARTic har "sketch in June"-utfordring, og jeg fikk så lyst til å prøve meg. Og det ble jammen to kort, når jeg først startet. Har brukt Bazzil og ark fra 3ndy papir, stempler fra Magnolia, Stempelglede og Kort og Godt.





This two card is for the June sketch-challenge on Stampartic. I have used Bazzill, paper from 3ndy Paper, stamps from Magnolia, Stempelglede og Kort&Godt.
It's yellow like the sun outside:0)